Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ροζ Χαλαζίας: Συμβολισμός & Ιδιότητες

 Η πέτρα που μιλά κατευθείαν στην καρδιά μας και μας μαγεύει με την ομορφιά της. Μπορεί να έχει μια χλωμή απόχρωση του ροζ σαν το χειμωνιάτικο πρωινό ή σχεδόν λιλά, ομιχλώδης, αδιαφανής ή διαυγής σαν δροσοσταλίδα. Όσα πρόσωπα κι αν έχει ο ροζ χαλαζίας, είναι η απόλυτη πέτρα της αγάπης. Εκφράζει την αγάπη σε όλες τις μορφές της και τις αποχρώσεις. Συμβολίζει την δύναμη του συναισθήματος και την εσωτερική ίαση.

Είναι μία από τις βασικές πέτρες που ξεκλειδώνουν το chakra της καρδιάς, εξισορροπώντας το πνεύμα μας με το σώμα μας, χαρίζοντάς μας γαλήνη και ψυχική ηρεμία.

Τον ροζ χαλαζία τον χαρίζουμε ως

φυλαχτό για νεογέννητα μωράκια ή μικρά παιδιά, γιατί οι δυνατές του δονήσεις τα περιβάλλουν προστατευτικά και τα ηρεμούν.

Φορέστε ροζ χαλαζία και αφήστε τις ελκτικές του δυνάμεις να φέρουν τον έρωτα στη ζωή σας. Τοποθετήστε τον κοντά σας όταν κοιμάστε και νιώστε την ψυχή σας να γαληνεύει και τον ύπνο σας να σας ξεκουράζει και να σας ανανεώνει. Τοποθετείστε έναν φορτισμένο ροζ χαλαζία δίπλα σε ένα λευκό αναμμένο κερί (κερί της εστίας) και δείτε την ενεργειακή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας να αλλάζει, να ομορφαίνει, να γίνεται γλυκιά και γεμάτη όμορφα συναισθήματα.

Κρατείστε έναν ροζ χαλαζία στο χέρι σας ενώ διαλογίζεστε και σκεφτείτε όλα όσα σας έχουν πληγώσει ή όλα όσα χάσατε και σας πονούν. Οι δυνάμεις του σας βοηθούν να συμφιλιωθείτε με όλα αυτά που δεν μπορείτε να αντέξετε. Θωρακίζει την καρδιά και σας κάνει δυνατούς, θεραπεύει τις πληγές της ψυχής. Μας βοηθάει να αγαπήσουμε τον αυτό μας ανοίγοντας έτσι τον δρόμο να μας αγαπήσουν και οι γύρω μας.

Μολονότι φυσικά δεν αντικαθιστά καμία φαρμακευτική αγωγή, βοηθάει στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού. Η ηρεμιστική του επίδραση λειτουργεί θετικά σε νευρώσεις και ψυχολογικά προβλήματα, γαληνεύοντας την καρδιά και το μυαλό μας. 

Στο κομμάτι της μαγικής πρακτικής το ροζ κουάρτζ παίζει κεντρικό ρόλο. Ενδυναμώνει και ενισχύει κάθε μαγική εργασία που γίνεται για αισθηματικά ζητήματα. Οι δονήσεις του βοηθούν στο να προσελκύσουμε την αληθινή αγάπη, το πρόσωπο που προορίζεται για μας.

Γενικότερα, ο ροζ χαλαζίας είναι μία από τις πέτρες που αξίζει να έχουμε και να φοράμε. Οι ευεργετικές του δυνάμεις είναι τεράστιες και επιδρούν θετικά σε όλα τα σημαντικά θέματα της ζωής μας. 

Crystal magic packs:

Στο Everyday Magic μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς μια πληθώρα συνθέσεων για το χέρι με ημιπολύτιμους λίθους εξαιρετικής ποιότητας. Φοριούνται μεμονωμένα ή συνδυαστικά, προκειμένου να ξεκλειδώσουμε και να ενεργοποιήσουμε συγκεκριμένες δονήσεις και επιρροές,όπως η διαίσθηση, η ενόραση, η γαλήνη, η ψυχική υγεία, η πνευματική διαύγεια και ακόμα περισσότερα.

Αν θέλετε να ανοίξετε το τσάκρα της καρδιάς ώστε να εναρμονιστείτε με τα συναισθήματά σας, να προσελκύσετε την αγάπη αλλά και να τονώσετε την υγεία σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς τον ιδανικό συνδυασμό λίθων και κρυστάλλων. Οι δημιουργίες μας εκτός από ενεργειακά ισχυρές είναι και αισθητικά πανέμορφες!

Γράψτε μας στο everydaymagicblogs@gmail.com και πείτε μας τις ανάγκες σας. Εμείς θα σας προτείνουμε αυτό που σας ταιριάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου