Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Πράσινος Αβεντουρίνης: Συμβολισμός και Ιδιότητες

 


Η πράσινη πέτρα της καλοτυχίας και των ευκαιριών! Οι δονήσεις του ευθυγραμμίζουν όλες τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη ευκαιρία την σωστή στιγμή. Ο πράσινος αβεντουρίνης βοηθάει στο να σπάσει ο φαύλος κύκλος παλιών συνηθειών και καταστροφικών μοτίβων που πάντα μας οδηγούσαν σε απογοήτευση, ανοίγοντας τον δρόμο προς την εξέλιξη. Συμβολίζει τον πλούτο, την αφθονία, την αυτοπεποίθηση και την εύνοια της τύχης!
Αν νιώθετε μελαγχολικοί και απαισιόδοξοι, παγιδευμένοι σε ένα τέλμα, αντλήστε δύναμη από την εσωτερική μαγεία του αβεντουρίνη. Η ενέργειά του φέρνει αισιοδοξία και ανανεωμένη όρεξη για ζωή. Μας βοηθάει να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και μας διδάσκει να μην φοβόμαστε την αλλαγή, αλλά να την καλωσορίζουμε και να προσαρμοζόμαστε στην εξέλιξη, συντρίβοντας το τέλμα.

Στην Κίνα της αρχαιότητας θεωρούσαν ότι ο πράσινος αβεντουρίνης προσελκύει πλούτο, αφθονία και νοητική διαύγεια, ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα. Πριν δώσει την θέση του στον νεφρίτη, τον θεωρούσαν φυλακτό θεϊκής και ουράνιας δύναμης και τον ονόμαζαν Πέτρα του Αυτοκράτορα. Κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή και το Στοιχείο του Αέρα γι' αυτό και ευνοεί την επικοινωνιακή ικανότητα και την ρητορική. 

Ο πράσινος αβεντουρίνης θεωρείται ως μια από τις βασικές πέτρες που ξεκλειδώνουν το Anahata Chakra, το τσάκρα της καρδιάς. Σε πνευματικό επίπεδο ανοίγει την ύπαρξή μας στο σύμπαν και την καρδιά μας στους γύρω μας. Σε σωματικό επίπεδο βοηθάει στην εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης και γενικότερη στην διατήρηση της υγιούς καρδιακής λειτουργίας. Γενικότερα οι θεραπευτικές δονήσεις του πράσινου αβεντουρίνη βοηθούν στην καλή υγεία και επιταχύνουν την ίαση.

Crystal magic packs:

Στο Everyday Magic μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς μια πληθώρα συνθέσεων για το χέρι με ημιπολύτιμους λίθους εξαιρετικής ποιότητας. Φοριούνται μεμονωμένα ή συνδυαστικά, προκειμένου να ξεκλειδώσουμε και να ενεργοποιήσουμε συγκεκριμένες δονήσεις και επιρροές,όπως η διαίσθηση, η ενόραση, η γαλήνη, η ψυχική υγεία, η πνευματική διαύγεια και ακόμα περισσότερα.

Αν θέλετε να ανοίξετε το τσάκρα της καρδιάς ώστε να εναρμονιστείτε με τα συναισθήματά σας, να προσελκύσετε την αγάπη αλλά και να τονώσετε την υγεία σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς τον ιδανικό συνδυασμό λίθων και κρυστάλλων. Οι δημιουργίες μας εκτός από ενεργειακά ισχυρές είναι και αισθητικά πανέμορφες!

Γράψτε μας στο everydaymagicblogs@gmail.com και πείτε μας τις ανάγκες σας. Εμείς θα σας προτείνουμε αυτό που σας ταιριάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου