Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Μαγεία των Κεριών: Κάνε τους να σε προσέξουν!

Υπάρχει κάποιος που σας αρέσει πολύ εδώ και καιρό, αλλά για κάποιον λόγο δεν σας έχει προσέξει ακόμα; Το ένστικτό σας λέει ότι αν είχατε την ευκαιρία να σας προσέξει, θα υπήρχε χημεία ανάμεσά σας που θα οδηγούσε σε σχέση; Λίγη μαγεία μπορεί να βοηθήσει και θα σας δείξω πώς!

Το να κάνεις κάποιον απλώς να σε προσέξει και από εκεί και πέρα να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά δεν επηρεάζει την ελεύθερη βούληση και κατά συνέπεια δεν βλάπτει κανέναν.

Είναι απλώς μια ώθηση προς την σωστή κατεύθυνση. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσένα, εκείνον/η και την μεταξύ σας συμβατότητα.Χρονισμός Τελετουργικού:

Το συγκεκριμένο τελετουργικό αποτελείται από πολλά κομμάτια και ολοκληρώνεται μέσα σε μια περίοδο τριών μηνών. Αν ο χρόνος που απαιτείται σε τρομάζει μην το αφήσεις να σε επηρεάσει. Χάνεις περισσότερο χρόνο με το να μην κάνεις απολύτως τίποτα και αυτή η ενεργειακή εργασία έχει πολλά οφέλη. Λίγη μαγική βοήθεια κάνει πάντα τα πράγματα καλύτερα. 

Πρέπει να ξεκινήσουμε μία Πέμπτη, όταν η Σελήνη είναι στην γέμιση της. Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνουμε ακριβώς το ίδιο κάθε Πέμπτη πάντα κατά την γέμιση της Σελήνης. Όταν το φεγγάρι μπει στην χάση του, δηλαδή στην περίοδο που μικραίνει, τότε σταματάμε και περιμένουμε να έρθει ο επόμενος κύκλος γέμισης, που θα είναι φυσικά τον επόμενο μήνα. Τότε, όταν η Σελήνη μπει ξανά στην φάση της γέμισης, αρχίζουμε κάθε Πέμπτη και σταματάμε ξανά όταν έρθει η επόμενη χάση και ούτω κάθε εξής για συνολικά τρεις κύκλους, δηλαδή τρεις μήνες.

Πριν ξεκινήσεις, διάβασε εδώ και δες αναλυτικά όλες τις διευκρινίσεις που θα σου χρειαστούν.

Ώρα: 

Η ώρα που πρέπει να ξεκινήσουμε είναι του Άρη. Για να υπολογίσεις ποια είναι η ώρα αυτή την ημέρα που θα ξεκινήσεις, κάνε κλικ εδώ.

Κεριά:

1 Αστρικό κερί ή κερί του ενδιαφερόμενου. Δες εδώ για το χρώμα και πως το επιλέγεις.

1 Κερί της Ημέρας (Μπλε για την Πέμπτη).

4 Λευκά κεριά

4 Πορτοκαλί ή κίτρινα κεριά

Θυμιατό:

Ίσα μέρη βασιλικού και κανέλας.

Έλαιο:

Για τα τέσσερα λευκά κεριά: περίπου 50 ml ελαιόλαδο με 1 σταγόνα έλαιο λεβάντας και 1 σταγόνα έλαιο μέντας. 

Εάν ο ενδιαφερόμενος είναι άντρας: Για το αστρικό κερί και τα τέσσερα πορτοκαλί/κίτρινα κεριά: Σε 80 ml ελαιόλαδο βάζουμε 1 σταγόνα έλαιο κανέλας, 1 σταγόνα musk και 1 σταγόνα patchouli.

Εάν η ενδιαφερόμενη είναι γυναίκα:  Για το αστρικό κερί και τα τέσσερα πορτοκαλί/κίτρινα κεριά: Σε 80 ml ελαιόλαδο βάζουμε 1 σταγόνα έλαιο γιασεμί και 1 σταγόνα βιολέττα.

Κρύσταλλος:

Ρος κουάρτζ. Αν δεν έχεις, τότε αμέθυστος ή ένα οποιοδήποτε κουάρτζ.

Λόγια δύναμης:

Παρατηρώ

Τελετουργικό Μπάνιο:

Γιασεμί, λεβάντα και τριαντάφυλλο.

Τελετουργικό:


Στεκόμαστε σιωπηλοί μπροστά από ένα τραπέζι που έχουμε ετοιμάσει για την συγκεκριμένη περίσταση. Επάνω του υπάρχει το Κερί της Ημέρας, το (αστρικό) προσωπικό μας κερί, ένα ρεσώ, δύο μπωλ με τα έλαια που έχουμε ετοιμάσει ειδικά, αρωματικά στικ ή ένα λιβανιστηράκι με τα αρώματα που απαιτούνται, τον κρύσταλλό μας και ένα μυτερό αντικείμενο για να χαράξουμε επάνω στο κερί μας. Τα κεριά μας είναι τοποθετημένα σύμφωνα με το σχήμα.

Από το βιβλιο Candleburning Rituals - R.Buckland
Στο μυαλό μας εισερχόμαστε μέσα στον φωτεινό μας Κύκλο Προστασίας, την ώρα του Άρη,  την Πρώτη Πέμπτη στην Γέμιση της Σελήνης. Ανάβουμε το θυμίαμα μας. Με ένα μαλακό καθαρό πανάκι που έχουμε ελαφρώς βρέξει με το Έλαιο μας, αλείφουμε το Κερί της Ημέρας και συγκεντρωνόμαστε στον σκοπό της εργασίας αυτής. Ανάβουμε το ρεσώ και με αυτό ανάβουμε το Κερί της Ημέρας. Δηλώνουμε φωναχτά την πρόθεσή μας:

Είμαι εδώ για να βοηθήσω (το όνομά μας), που είναι αξιοπρόσεκτη/ος και πάρα πολύ γοητευτική/ος. Είναι τόσο ελκυστική/ος που σίγουρα θα την/τον προσέξουν όλοι, όπου κι αν πάει.

Με ένα μυτερό αντικείμενο χαράζουμε το όνομα μας επάνω στο αστρικό κερί και στην συνέχεια το καθαρίζουμε με το ειδικό έλαιο. Το ανάβουμε και λέμε:

Όλοι όσοι θελήσουν να γνωρίσουν τον/την (το όνομά μας), θα νιώσουν ωφελημένοι γιατί ώς άνθρωπος έχει πολλά να προσφέρει.

Χαράζουμε τα πορτοκαλί/κίτρινα κεριά με την λέξη Έλξη ή Επιθυμία και τα καθαρίζουμε ενεργειακά με το ειδικό έλαιο. Λέμε:

Εδώ ξεκινάει η δυνατή λάμψη της έλξης της/του (το όνομά μας), που την/τον περιβάλλει και απλώνεται σε όλους γύρω της/του.

Τώρα παίρνουμε τον κρύσταλλο στο δεξί μας χέρι (αριστερό για αριστερόχειρες). Ξεκινάμε να επαναλαμβάνουμε ρυθμικά την λέξη "Παρατηρώ".  Αρχίζουμε να περνάμε τον κρύσταλλο επάνω από τα κεριά ώς εξής: 

Απ'το βιβλίο Candleburning rituals -R. Buckland

Καθώς κάνουμε τις παρακάτω κινήσεις δεν σταματάμε να επαναλαμβάνουμε την λέξη - κλειδί "Παρατηρώ".
Από το πορτοκαλί/κίτρινο κερί #1 πηγαίνουμε στο λευκό κερί #1, το κυκλώνουμε και επιστρέφουμε πίσω στο πορτοκαλί/κίτρινο κερί #1. Στην συνέχεια ξεκινώντας πάλι από το πορτοκαλί/κίτρινο κερί #1 πηγαίνουμε τον κρύσταλλο στο λευκό κερί #2, το κυκλώνουμε και γυρίζουμε πάλι στο πορτοκαλί/κίτρινο κερί #1. Με αφετηρία το πορτοκαλί/κίτρινο κερί #1 κάνουμε το ίδιο με τα λευκά κεριά #3 και #4. 

Καθώς επαναλαμβάνουμε ρυθμικά, βλέπουμε με τα μάτια του νου, τον εαυτό μας να εκπέμπει γοητεία και έλξη σαν μια δυνατή αύρα με υπέροχη λάμψη. Νιώστε αυτήν την λάμψη να απλώνεται γύρω σας και να αγγίζει τους πάντες γύρω σας. Φανταστείτε αυτόν/η που σας ενδιαφέρει να σηκώνει το βλέμμα, να σας αντικρύζει για πρώτη φορά και να σας χαμογελά. Αυτή η εικόνα είναι η πιο σημαντική και πρέπει να την κρατήσετε στο μυαλό σας καθαρή και ζωντανή. Θα πρέπει να νιώσετε την έξαψη και τον ενθουσιασμό της στιγμής αυτής σαν να συμβαίνει τώρα. Με αυτόν τον τρόπο στέλνετε την επιθυμία σας ξεκάθαρα στο Σύμπαν.

Μόλις ολοκληρωθεί η ακολουθία με αφετηρία το πορτοκαλί/κίτρινο κερί #1, ξεκινάμε ακριβώς την ίδια ακολουθία με αφετηρία τα πορτοκαλί/κίτρινα κεριά #2,#3,#4. Σε όλη την διάρκεια αυτής της διαδικασίας επαναλαμβάνουμε ρυθμικά την λέξη "Παρατηρώ", χωρίς να σταματάμε καθόλου.

Τοποθετούμε τον κρύσταλλο μπροστά από το αστρικό μας κερί και καθόμαστε σε σιωπηλή περισυλλογή . Οραματιζόμαστε αυτόν που μας ενδιαφέρει να μας χαμογελά και να έρχεται προς το μέρος μας για να μας μιλήσει. Για μια ακόμη φορά πρέπει να ζήσουμε την στιγμή σαν να συμβαίνει τώρα.

Μόλις νιώσουμε έτοιμοι, σβήνουμε τα κεριά ένα - ένα, αντίστροφα από την φορά που τα ανάψαμε αρχικά.

Τα αποτελέσματα αυτής της μαγικής εργασίας θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά καθώς προχωράει το τελετουργικό κάθε Πέμπτη στον κύκλο της γέμισης του φεγγαριού, όπως περιέγραψα παραπάνω. Θα παρατηρήσεις μία θετική αλλαγή και μια βελτίωση συνολικά στο πώς οι άνθρωποι γύρω σου ανταποκρίνονται στην παρουσία σου.

Όταν θα ξεκινάς έναν νέο κύκλο γέμισης κάθε μήνα θα πρέπει να χρησιμοποιείς καινούργια κεριά και να τα καθαρίζεις και να τα χαράζεις από την αρχή. Τα προηγούμενα μπορείς να τα καις σαν απλά κεριά στο σπίτι σου. Είναι όμορφα, σκορπίζουν θετική ενέργεια και φέρνουν ισορροπία.

Σημαντικό: Για να επιτύχει αυτό που κάνεις, δεν το φθείρεις μιλώντας γι' αυτό και αναλύοντάς το. Μόλις τελειώσει το στέλνεις στο Σύμπαν και του γυρίζεις τελείως την πλάτη. Αυτό που έχει γίνει δουλεύει εκεί έξω κι εκεί πρέπει να το αφήσεις. Το βγάζεις εντελώς από το μυαλό σου, το ξεχνάς.

Ελπίζω αυτή η μαγική εργασία να σε βοηθήσει και να σου δώσει χαρά. Θυμήσου ότι πρέπει πάντα να χρησιμοποιούμε την Δύναμη με σύνεση και ποτέ για να βλάψουμε ή να χειραγωγήσουμε κάποιον.


Φως και Αγάπη σε όλους! 

                                                                  Βιβλιογραφία: Candleburning rituals - Ray Buckland 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου