Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Μαγεία των κεριών: Έρωτας


Αυτή η ανάρτηση ελπίζω να καταφέρει να απαντήσει στο ζήτημα που συνεχώς μου ζητάτε να αναλύσω: πώς να τον κάνω να με θέλει σαν τρελός με μάγια; Πώς να κάνω μάγια για να με αγαπήσει; Πώς να κάνω ξόρκια αγάπης και μαγικά δεσίματα προσώπων;

Πριν καν ξεκινήσω, θα ήθελα να τονίσω ότι το να χειραγωγείς κάποιον με ξόρκια να σε αγαπήσει ανήκει στην σκοτεινή πλευρά της μαγείας γιατί καταστρατηγεί την ελεύθερη βούληση για προσωπικό όφελος. Εκτός αυτού είναι λάθος να θες να εξαναγκάσεις κάποιον να σε αγαπήσει, χωρίς να έχεις καταφέρει να εμπνεύσεις με την αξία σου τα συναισθήματα αυτά, να ζεις δηλαδή ένα ψέμα. Αν παρόλα αυτά το κάνεις, το σίγουρο είναι πως θα το βρεις μπροστά σου στην πορεία.

Εγώ μπορώ να σας διδάξω τον τρόπο να καταφέρετε να έρθει στον δρόμο σας το ταίρι που είναι ιδανικό για εσάς, ο άνθρωπος που σας ταιριάζει και που μπορείτε να έχετε μαζί μια ευτυχισμένη σχέση. Το τελετουργικό που θα σας δείξω δεν αφορά κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλουμε π.χ. τον Γιάννη ή την Κατερίνα, αλλά το ταίρι που μας ταιριάζει ως αφηρημένη έννοια. Είναι σχεδιασμένο προκειμένου να εκπέμπει την ενέργειά σας σαν μαγνήτης που τραβάει επάνω του κάποιον με παρόμοια ιδιοσυγκρασία και προσωπικότητα.

Κι ερχόμαστε στο φλέγον ερώτημα. Ποιος είναι ιδανικός για εμάς; Ποιο είναι το ταίρι που μας συμπληρώνει; Για να ζητήσουμε κάτι τέτοιο από τις Ενέργειες του Σύμπαντος θα πρέπει πρώτα να το γνωρίζουμε εμείς γιατί μαγεία είναι γνώση και συγκεκριμένος σκοπός διατυπωμένος ξεκάθαρα. Πρέπει λοιπόν να έχουμε μια σαφή και ρεαλιστική εικόνα του εαυτού μας και των επιθυμιών μας. Το πρώτο βήμα είναι να φτιάξουμε έναν καφέ και να συντάξουμε με ειλικρίνεια και σαφήνεια μία λίστα που θα περιέχει τα πάντα. Τα ενδιαφέροντά μας, τα θέλω μας, τις φιλοδοξίες μας, τους φόβους μας, τις ανασφάλειες μας, όλα όσα μας φοβίζουν και όσα μας ενοχλούν. Αυτή η λίστα είναι η αποτύπωση του χαρακτήρα μας και διαβάζοντάς την θα καταλάβουμε συνολικά τον εαυτό μας και θα αποφασίσουμε πώς θα θέλαμε να είναι ο/η συντροφός μας ώστε μας ταιριάζει. 

Πριν όμως ξεκινήσουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι δεν πρωταγωνιστούμε στο Bewitched οπου κουνάμε την μύτη μας χαριτωμένα και τσαφ! να το το ξόρκι! Θέλει μελέτη, προσπάθεια, σοβαρότητα, συγκέντρωση και πάνω από όλα συνέπεια και σεβασμό στις Ενέργειες που απευθυνόμαστε. Κάθε μαγική διεργασία για να επιτύχει θέλει να τηρούμε ένα συγκεκριμένο τυπικό και ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα από τα οποία δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε.

Χρονισμός, απαραίτητα στοιχεία και αντικείμενα:

Χρονισμός: Το τελετουργικό σας θα πρέπει να γίνεται κάθε Παρασκευή για επτά συνεχόμενες εβδομάδες (δηλαδή συνολικά για 7 συνεχόμενες Παρασκευές).

Φάση της Σελήνης: Θα πρέπει να ξεκινήσει απαραίτητα στο γέμισμα της Σελήνης.

Σημαντική σημείωση σχετικά με την ώρα των τελετουργικών:

Στην μαγεία των κεριών δεν χρονίζουμε τα τελετουργικά σύμφωνα με το ρολόι, αλλά σύμφωνα με τις πλανητικές ώρες. Σε μελλοντικές αναρτήσεις θα παραθέσω τους λόγους και την χρησιμότητα αυτής της πρακτικής. Κάποτε θα έπρεπε να γνωρίζουμε την ακριβή ώρα Ανατολής και Δύσης την κάθε ημέρα και να κάνουμε υπολογισμούς. Τώρα ευτυχώς όλα αυτά τα κάνει ένα πολύ χρήσιμο site : https://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp κι έτσι το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι απλώς να βάλουμε τα σωστά δεδομένα και να προγραμματίσουμε τις μαγικές μας εργασίες σύμφωνα με τα αποτελέσματα.

Επιλογή κεριών:

θα χρειαστούμε το προσωπικό κερί μας το χρώμα του οποίου εξαρτάται από το ζώδιό μας. Παρακάτω σας παραθέτω τον πλήρη πίνακα των χρωμάτων ανά ζώδιο, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του Ray Buckland - Practical Candle Burning Rituals.

Ζώδιο

Ημερομηνία

Πρωτεύον Χρώμα

Δευτερεύον Χρώμα

Υδροχόος

Jan.20-Feb.18

Μπλε

Πράσινο

Ιχθύες

Feb. 19-March 20

Λευκό

Πράσινο

Κριός

March 21-April 19

Λευκό

Ροζ

Ταύρος

April 20-May 20

Κόκκινο

Κίτρινο

Δίδυμοι

May 21-June 21

Κόκκινο

Μπλε

Καρκίνος

June 22-July 22

Πράσινο

Καφέ

Λέων

July 23-August 22

Κόκκινο

Πράσινο

Παρθένος

Aug. 23-Sept. 22

Χρυσό

Μαύρο

Ζυγός

Sept. 23-Oct, 22

Μαύρο

Μπλε

Σκορπιός

Oct. 23-Nov. 21

Καφέ

Μαύρο

Τοξότης

Nov. 22-Dec. 21

Χρυσό

Κόκκινο

Αιγόκερως

Dec. 22-Jan. 19

Κόκκινο

Καφέ

Φροντίζουμε λοιπόν να έχουμε το κερί που θα μας αντιπροσωπεύει σε ένα από τα χρώματα του ζωδίου μας, καθώς και ένα κερί που θα αντιπροσωπεύει την ημέρα του τελετουργικού. Στην παρούσα περίπτωση το κερί της ημέρας είναι πράσινο.

Θυμίαμα:

Βασιλικός, Μοσχολίβανο και Κανέλα

Έλαιο:

Σε 90 ml ελαιόλαδου αναμιγνύουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο γαρίφαλου και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί.

Λέξη κλειδί:

Αρμονία

Αντικείμενα: 

Μικρός καθρέφτης, υφασμάτινο πουγκί σε χρώμα ροζ και 7 ενεργειακά καθαρισμένοι και φορτισμένοι ημιπολύτιμοι λίθοι (κόκκινος αχάτης, αμαζονίτης, *βήρυλλος, νεφρίτης, οπάλιο, ροζ κουάρτζ και τυρκουάζ). Αυτές οι πέτρες μπορούν να είναι μικρές, αλλά το οπάλιο πρέπει να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από τις υπόλοιπες.

* Με τον όρο Βήρυλλος περιγράφουμε μία ολόκληρη οικογένεια πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων, όπως Γκοσενίτης (Άχρωμη Βήρυλλος), Κόκκινη Βήρυλλος (που ταιριάζει καλύτερα σε μαγικές διεργασίες για την αγάπη), Πράσινη Βήρυλλος (σμαράγδι), Γαλαζοπράσινη Βήρυλλος (Acquamarine), Ηλιόδωρο και άλλα.

Τελετουργικός καθαρισμός σώματος:

Βότανα: Μαγιοβότανο, κουφοξυλιά και τριαντάφυλλο.

Θα εξηγήσω εν συντομία το τελετουργικό μπάνιο και θα αναφερθώ εκτενώς σε μελλοντική ανάρτηση, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Πρώτα απ' όλα πριν τον τελετουργικό καθαρισμό του σώματός μας, θα πρέπει να έχουμε κάνει ένα κανονικό μπάνιο ή ντους ώστε να είμαστε σωματικά καθαροί. Κατόπιν γεμίζουμε την μπανιέρα μας με καθαρό νερό και προσθέτουμε λίγο θαλασσινό αλάτι. Στην συνέχεια ζεσταίνουμε νερό χωρίς να βράσει και βουτάμε μέσα τα βότανα κλεισμένα σε ένα υφασμάτινο σακουλάκι για 10 λεπτά, σαν να φτιάχναμε τσάι. Προσθέτουμε το νερό με την ουσία των βοτάνων μέσα στην μπανιέρα και μετά μπαίνουμε και οι ίδιοι στο νερό. Καθώς χαλαρώνουμε βυθισμένοι στην μπανιέρα αναπνέουμε βαθιά και εισερχόμαστε σε φάση διαλογισμού, όπου οραματιζόμαστε μία μπάλα, έναν θόλο φωτός να μας περιβάλλει. Είναι η σφαίρα προστασίας μας η οποία θα μας φυλάει σε όλη την διάρκεια του τελετουργικού. Συνεχίζοντας τον διαλογισμό μας συγκεντρώνουμε την σκέψη μας στο τελετουργικό που θα κάνουμε, την κάθε μας κίνηση, την κάθε μας λέξη και φυσικά μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο. Αναλογιζόμαστε το είδος του ανθρώπου που θα θέλαμε για ταίρι μας.

Όταν τελειώσουμε βγαίνουμε και σκουπιζόμαστε. Ντυνόμαστε με ρούχα άνετα και χαλαρά, ευχάριστα στην υφή τους, γιατί είναι σημαντικό να νιώθουμε όμορφα κι ευχάριστα. Κατά προτίμηση δεν φοράμε τα πρόχειρα ρούχα του σπιτιού, αλλά κάτι όμορφο για να τιμήσουμε τις Ενέργειες και να κάνουμε την περίσταση ξεχωριστή.

Τελετουργικό:

Στεκόμαστε σιωπηλοί μπροστά από ένα τραπέζι που έχουμε ετοιμάσει για την συγκεκριμένη περίσταση. Επάνω του υπάρχει το Κερί της Ημέρας, το προσωπικό μας κερί, ένα ρεσώ, ένα μπωλ με το έλαιο που έχουμε ετοιμάσει ειδικά, αρωματικά στικ ή ένα λιβανιστηράκι με τα αρώματα που απαιτούνται, το ροζ πουγκί μας που μέσα έχει τους 7 κρυστάλλους μας και ένα μυτερό αντικείμενο για να χαράξουμε επάνω στο κερί μας.


Στο μυαλό μας εισερχόμαστε μέσα στον φωτεινό μας Κύκλο Προστασίας, την ώρα της Αφροδίτης, στην Γέμιση της Σελήνης, την Πρώτη Παρασκευή από τις Εφτά. Ανάβουμε το θυμίαμα μας. Με ένα μαλακό καθαρό πανάκι που έχουμε ελαφρώς βρέξει με το Έλαιο μας, αλείφουμε το Κερί της Ημέρας και συγκεντρωνόμαστε στον σκοπό της εργασίας αυτής. Ανάβουμε το ρεσώ και με αυτό ανάβουμε το Κερί της Ημέρας. Δηλώνουμε φωναχτά την πρόθεσή μας:

Εγώ, (βαφτιστικό μας όνομα) βρίσκομαι εδώ για να προσελκύσω το τέλειο ταίρι για εμένα ώστε να συμπληρώσουμε απόλυτα ο ένας τον άλλον και να είμαστε ευτυχισμένοι. Γνωρίζω ότι έχω μπροστά μου να ζήσω μία ζωή γεμάτη ευτυχία και ευχαρίστηση και ανυπομονώ. Αυτό θα γίνει μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης και χωρίς να βλάψω κανέναν για να το πετύχω.”

Με το αιχμηρό αντικείμενο χαράζουμε το όνομα μας επάνω στην επιφάνεια του προσωπικού μας κεριού και το αλείφουμε με το Έλαιο όπως κάναμε πριν. Το στερεώνουμε όρθιο επάνω στην επιφάνεια του καθρέφτη. Δεν το ανάβουμε ακόμη. Λέμε:

Αυτός/αυτή είμαι εγώ, (το όνομά μας). Στέκομαι εδώ με σθένος, με δύναμη και ορθή κρίση, αποφασισμένος/η να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια και τις αναποδιές που θα βρεθούν μπροστά μου καθώς θα ψάχνω το ιδανικό ταίρι.Γνωρίζω καλά τί ψάχνω! Στέλνω τις ενέργειές μου στο Σύμπαν, ξέροντας ότι θα προσελκύσουν το πρόσωπο που είναι το σωστό για μένα, το πρόσωπο που είναι το ιδανικό μου ταίρι”.

Σηκώνουμε το πουγκί με τους λίθους και το κρατάμε ανάμεσα στις παλάμες των χεριών μας. Κλείνουμε τα μάτια μας και οραματιζόμαστε ότι η ενέργειά μας διοχετεύεται μέσα στο στο πουγκί εμποτίζοντας τους κρυστάλλους. Όταν νιώσουμε έτοιμοι, παίρνουμε στο δεξί μας χέρι (ή το αριστερό για αριστερόχειρες) το πουγκί και το ακουμπάμε επάνω στην καρδιά μας. Με τα μάτια μας ακόμη κλειστά οραματιζόμαστε την Ενέργεια να ακτινοβολεί από την καρδιά μας και από τους κρυστάλλους και να διαχέεται στο Σύμπαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Στείλτε την ενέργειά σας, την δύναμή σας εκεί έξω με ειλικρινή αγάπη.

Από το βιβλίο Advanced Candle Magick
 του Ray Buckland
Μόλις νιώσουμε ότι στείλαμε το μήνυμά μας στο Σύμπαν καθαρά και δυνατά, βγάζουμε έναν, έναν τους κρυστάλλους από το πουγκί και τους τοποθετούμε όπως δείχνει το σχεδιάγραμμα. Δεν παίζει ρόλο με ποια σειρά βγαίνουν από το πουγκί, αν δηλαδή βγει πρώτο το Οπάλιο ή το Τυρκουάζ. Το σημαντικό είναι να τοποθετηθούν σωστά γύρω από τον καθρέφτη μπροστά μας, ακολουθώντας τους αριθμούς του διαγράμματος για κάθε κρύσταλλο που βγάζουμε, ώστε στο τέλος να σχηματιστεί ένα αστέρι με επτά κορυφές.

Παίρνουμε στα χέρια μας το αρωματικό που καίγεται και θυμιατίζουμε γύρω μας, ενώ επαναλαμβάνουμε ρυθμικά την λέξη “Αρμονία”. Επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά με ένταση, αυξάνουμε σταδιακά την δύναμη της Ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε με τα μάτια του μυαλού μας ότι είμαστε στην αγκαλιά του ανθρώπου που προορίζεται για μας. Νιώθουμε την ζεστασιά και την αγάπη, την αγκαλιά. Έχει σημασία να είμαστε εκεί όχι μόνο με το μυαλό μας, αλλά και με την καρδιά και τις αισθήσεις μας, γιατί τότε μόνο η πρόθεσή μας αποκτά την δύναμη να φτάσει στο Σύμπαν και να υλοποιηθεί.

Όταν νιώσουμε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, ακουμπάμε το θυμιατό και διοχετεύουμε την ενέργειά μας στο προσωπικό μας κερί που βρίσκεται επάνω στον καθρέφτη. Το ανάβουμε από το ρεσώ και λέμε δυνατά:

Εδώ καίει το πνεύμα του/της (το όνομά μας) που ψάχνει το μοναδικό πραγματικό ταίρι. Τούτος ο καθρέφτης ας στείλει στο σύμπαν την αντανάκλαση όλης αυτής της ενέργειας, της αγάπης και της ανάγκης για ολοκλήρωση που έχω μέσα μου και επιθυμώ να χαρίσω στο ταίρι μου. Καθώς περνούν οι μέρες και οι εβδομάδες, είθε η ενέργεια αυτή να παραμείνει λαμπερή και δυνατή ακτινοβολώντας και ψάχνοντας ακατάπαυστα για να επικεντρωθεί σε αυτόν τον Ένα άνθρωπο και να τον/την τραβήξει εδώ σε εμένα”.

Τώρα καθόμαστε με τα μάτια μας κλειστά και επαναλαμβάνουμε πάλι ρυθμικά την λέξη ¨Αρμονία” ενώ συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε με λεπτομέρεια τις στιγμές που θα έρθουν με το ταίρι μας. Νιώθουμε στην ψυχή μας την χαρά, την ευτυχία και την ολοκλήρωση που θα φέρει αυτή η σχέση. Και ξέρουμε ότι θα γίνει! Έχουμε την βεβαιότητα ότι θα γίνει! Νιώθουμε σαν να έχει ήδη γίνει!


Σβήνουμε τα κεριά με κηροσβέστη ή με τα δάχτυλά μας (δεν τα φυσάμε ποτέ) ακολουθώντας αντίθετη φορά από εκείνη που τα ανάψαμε. Ακολουθούμε το ίδιο τελετουργικό πιστά και με ακρίβεια κάθε Παρασκευή για τις επόμενες έξι εβδομάδες (επτά φορές συνολικά). Η αληθινή αγάπη θα βρεθεί στον δρόμο σας τρία Φεγγάρια ύστερα από την ολοκλήρωση της συνολικής μαγικής εργασίας.

Σημαντική σημείωση:

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια ελαφρώς απλοποιημένη εκδοχή του τελετουργικού, ειδικά σχεδιασμένη για τους αμύητους, αλλά παρόλα αυτά εξαιρετικά αποτελεσματική, αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο και κυρίως με ειλικρίνεια και σεβασμό. Για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν σε αυτό το θέμα και να δουν την πλήρη εικόνα συνιστώ μελέτη, έρευνα και διαλογισμό. Το μονοπάτι είναι δύσκολο και απαιτεί σοβαρότητα.6 σχόλια:

 1. ΕΠΙΣΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ DR DAWN
  Ήρθα σε επαφή με τον DR DAWN μέσω μιας γραπτής μαρτυρίας για αυτόν και επίσης βρήκα πολλές μαρτυρίες για το πώς βοηθά τους άλλους στη ζωή τους. Η επιστροφή με έναν πρώην είναι ένα από τα πιο οικεία συναισθήματα που πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να βιώσουν, ειδικά επειδή αυτές οι αναμνήσεις με τον πρώην μας θολώνουν πάντα το μυαλό μας όταν κάποιος άλλος κάνει μερικά από αυτά που συνήθιζε να κάνει ο πρώην μας. Είμαι μόνος γονιός σχεδόν 6 χρόνια και παρόλο που ο πρώην σύζυγός μου ήταν μακριά από τα παιδιά μου, εξακολουθώ να εύχομαι να επιστρέψει κοντά μου μια μέρα. Αυτό το ξόρκι που γνώρισα, γνωστό ως DR DAWN με βοήθησε με τις επιθυμίες μου και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι επέστρεψα με τον πρώην σύζυγό μου. Το αποτέλεσμα φάνηκε μετά από 48 ώρες, όταν με διαβεβαίωσε, και η αγάπη και η σύνδεση που μοιραστήκαμε αποκαταστάθηκαν εκπληκτικά. Εάν θέλετε να επιστρέψετε με επιτυχία με τον πρώην σας,
  *Αν θέλετε να συλλάβετε.
  *Αν χρειάζεται να εκπληρώσεις την επιθυμία σου.
  επικοινωνήστε με αυτόν τον μεγάλο γιατρό αγάπης στο WhatsApp: +2349046229159
  Email ( dawacuna314@gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σε όλους. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα όταν ο φίλος μου με άφησε για μια άλλη κυρία. Ήμουν συναισθηματικά κατεστραμμένος, συντετριμμένος και δεν ήξερα τι να κάνω για να τον πάρω πίσω. Ήμουν προβληματισμένος για μήνες και συνέχισα να αναζητώ βοήθεια από παντού μέχρι να μάθω για τον DR DAWN. Επικοινώνησα μαζί του και εξήγησα τα προβλήματά μου. Ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει και να με παροτρύνει να ακολουθήσω τις διαδικασίες ώστε να αποκαταστήσει την αγάπη μεταξύ εμένα και του άντρα μου και επίσης να βεβαιωθεί ότι ήμασταν και οι δύο πίσω ο ένας στον άλλον. Πήρα όλες τις απαιτήσεις και έκανε τη δουλειά. Μετά από 48 ώρες, έλαβα ένα μήνυμα από το αγόρι μου που με ρωτούσε για ραντεβού. Τώρα είμαστε ξανά μαζί και όλα χάρη στο DR DAWN. Μπορεί να σε βοηθήσει να φέρεις πίσω τον εραστή σου,
  Μπορεί να σας βοηθήσει με ένα ξόρκι εγκυμοσύνης,

  Μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε κάθε είδους ασθένεια.

  αν είσαι πρόθυμος να πιστέψεις και να παραμείνεις αισιόδοξος. Απλώς στείλτε τους email μέσω: dawnacuna314@gmail.com
  WhatsApp: +2349046229159

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μερικές φορές συμβαίνουν σκατά στους γάμους μας, αλλά δεν θα διαρκέσουν πάντα όταν παλεύουμε για να τους φτιάξουμε, είχα πρόβλημα με τον γάμο μου Ιούλιος 2021 ήταν μια τρομερή εμπειρία που κόντεψα να χάσω τον γάμο μου, ο σύζυγός μου νόμιζε ότι απατούσα γιατί πάντα δέχομαι κλήσεις από τη δουλειά προσπάθησα να τον κάνω να καταλάβει ότι είναι απλώς οι συνάδελφοί μου, δεν με πίστεψε ποτέ ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και τα χαρτιά είχαν βγει, ήταν σαν όνειρο για μένα, αλλά ήταν μια πραγματικότητα που έπρεπε να τον σταματήσω γιατί Τον αγαπώ, ήταν ένας όμορφος γάμος και δεν μπορούσα καν να φανταστώ να φύγω από το γάμο μου, έπρεπε να ζητήσω βοήθεια από τον DR WALE, του εξήγησα την κατάστασή μου και φυσικά με βοήθησε, μου ετοίμασε ένα ξόρκι αγάπης και με διαβεβαίωσε για ασφάλεια, Ο σύζυγός μου σταμάτησε το διαζύγιο και με αγάπησε ξανά, Γι' αυτό είμαι εδώ για να πω στους ανθρώπους για τον DR WALE και πώς με βοήθησε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα γάμου και σχέσης, επικοινωνήστε μαζί του στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ο κατεστραμμένος γάμος μου αποκαταστάθηκε. Ο πρώην σύζυγός μου επέστρεψε αφού άφησε εμένα και τα τρία παιδιά μας για μια άλλη γυναίκα. Ήμουν τόσο χαρούμενος που γνώρισα τον DR WALE που βοηθά πολλούς ανθρώπους να φέρουν τον εραστή τους πίσω, οπότε επικοινωνώ μαζί του για να με βοηθήσει επίσης. σύζυγος Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο DR WALE με βοήθησε να φέρω πίσω μου.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον DR WALE γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι ο πρώην σύζυγός μου θα επιστρέψει τόσο γρήγορα κοντά μου με το ξόρκι σου. Είσαι ο καλύτερος και ο καλύτερος στον κόσμο. Εάν είστε εδώ και χρειάζεστε πίσω τον πρώην εραστή σας ή ο σύζυγός σας μετακομίσει σε άλλη γυναίκα, μην κλαις πια, επικοινωνήστε τώρα με αυτόν τον ισχυρό εραστή. Εδώ είναι η επικοινωνία του μαζί του στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια σας θεατές στο διαδίκτυο, είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς με βοήθησαν να πάρω πίσω τη γυναίκα μου. Ήμουν απατεώνας και η γυναίκα μου με έπιασε πολλές φορές. Προσπάθησα να φτιάξω τον εαυτό μου και κάθε φορά κατέληγα να απατώ ξανά και ξανά. Υποθέτω ότι δεν κατάλαβα τι σήμαινε για μένα μέχρι που με άφησε μόνη. Άρχισα να βρίσκω έναν τρόπο να την επαναφέρω, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί τέλεια μέχρι που βρήκα ένα άρθρο για τον DR WALE που βοήθησε πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως να επαναφέρουν τις σχέσεις τους. Επικοινώνησα μαζί του στον αριθμό του WhatsApp μέσω +2347054019402 και με διαβεβαίωσε ότι η γυναίκα μου θα επιστρέψει κοντά μου μέσα σε μερικές εβδομάδες με τα δυνατά μαγικά του και πλήρωσα κάποιο ποσό ευρώ για τα υλικά που χρειάζονται για την εργασία. Παραδόξως, η γυναίκα μου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μερικές εβδομάδες λέγοντας ότι εξακολουθεί να με αγαπά και ορκίστηκα να μην την απατήσω ποτέ πια. Όλα χάρη στον DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλημέρα σε όλους, είμαι εδώ για να μεταδώσω αυτά τα καλά νέα σε ολόκληρο τον κόσμο για το πώς επέστρεψα τον πρώην σύζυγό μου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγός μου με απάτησε με μια άλλη γυναίκα χωρίς να γνωρίζει ότι η γυναίκα είναι μάγος, η γυναίκα κάνει ένα ξόρκι στον άντρα μου που έκανε τον άντρα μου να αλλάξει τα συναισθήματά του για μένα και τα παιδιά και διέλυσε τον πενταετή γάμο μας. Ήμουν μπερδεμένος και αγχωμένος από τους πόνους της ανύπαντρης μητέρας, έτσι τηλεφώνησα σε μια φίλη και της εξήγησα τις προκλήσεις του γάμου μου, μου έδωσε οδηγίες και με οδήγησε να επικοινωνήσω με αυτόν τον σπουδαίο ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, Ο κύριος λόγος για τον οποίο έδωσε οδηγίες να επικοινωνήσω με την DR WALE ήταν επειδή τον τελευταίο καιρό έχει διαβάσει μερικές μαρτυρίες στο διαδίκτυο που κάποιοι έχουν γράψει για τον ισχυρό ξόρκι DR WALE και ήμουν τόσο ευχαριστημένος και αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από αυτόν, πράγμα που έκανε τέλεια δουλειά κάνοντας ένα ξόρκι στον άντρα μου και χρησιμοποιώ τις δυνάμεις της άλλης γυναίκας που τον έκαναν να επιστρέψει σε μένα και να εκλιπαρεί για συγχώρεση. Δεν θα σταματήσω να δημοσιεύω το όνομά του στο διαδίκτυο λόγω της καλής δουλειάς που κάνει. Για όλους με προβλήματα γάμου, ζητήματα διαζυγίου, χαμένο εραστή ή οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με τη σχέση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή με email: drwalespellhome@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή